Lördag 28:e Augusti

Ciao!

Kom hem väldigt sent igårkväll efter att ha träffat Fredrik Steen från "Hundcoachen" i Linköping. Var så jäkla underbart kul att träffa honom och snacka hund :D Snodde åt mig en kram av den snygge mannen haha;) Signerade även en bok som jag fick av honom:) Var hemma typ klockan 12 på natten eller nåt. Övningskörde upp också, första gången på motorväg, gick faktiskt bra och jag gjorde flera omkörningar. Stolt haha;)

Ikväll är det en hemmakväll och det är så otroligt skönt ibland! Nu ska jag dricka cocacola och lata mig,

Ha det bra♥


Fredrik Steen- Hundcoach

Gokväll;)

Sorry för dålig uppdatering, har inte hunnit eller haft lust med att stressa ihop ett inlägg:( Har vart fullt upp senaste dagarna. Idag har jag iaf vart på körlektion och även gjort lite teoriprov:D Fattar inte varför de ska röra ihop frågorna så konstigt men fick godkänt iaf:)
 
Imon blir det att göra teoriprov på körskolan igen och sedan åka till linköping och träffa Fredrik Steen från tv-programmet "Hundcoachen". Ska bli superkul:D Ha det bra ♥




Konstrakan

Btw missa inte Sara Brehmers fotoutställning på konstrakan Lördagen den 28:e augusti! Hon kommer stå ungefär vid expert på storgatan i Tranås. Hon tar superbra kort och har tagit flera modellbilder på mig, bla. de nedanför.





Jordnötssmör

Heey:D

Har kommit hem från körskolan och agility träningen nu. Nu laddar jag verkligen för körkort så blir att gå till körskolan två gånger till den här veckan och ha körlektion;) På köpet blir jag även urfattig men det är det värt:)

Nu ska jag snart plugga lite men innan så ska jag äta rostad macka med jordnötssmör. Haha jag är beroeende av jordnötssmör och även cocacola, så nu vet ni det. Men bättre det än att va drogberoeende iaf:)

Ha det bra! ♥

 Det är godare än det ser ut...

Kvällen 22 Augusti 2010

GoKväll;)

Nu har jag lagt mig i sängen för att varva ner, är så trött! Men det är en ganska härlig känsla i kroppen när man är riktigt fysiskt trött haha;) Har vart ute i skogen och motionerat Freja och även tränat spårning och agility.

Festen igår var riktigt kul, så tack du för en fin kväll! ♥ Nu ska jag titta på nån bra film och bara vara...

Ha en underbar kväll ♥

 På promenad

Agility

Hejohå! Nu har jag just kommit hem från jobbet på agilitytävlingen, riktigt roligt arbete! Men väldigt krävande, är trött som jag vet inte vad ;) Om ett tag ska jag ut och motionera Freja och sedan övningsköra. Hinner nog inte med mycket mer idag...

Nu ska jag tusan vila och bara slappa ;)

Lots Of Love♥



Going out...

Heej ;)

Slutade jobba för ett par timmar sedan och snart ska jag på fest i bya :) Håller på att göra mig iordning lite inför kvällen och så ska jag hinna med att ta en promenad med Freja också. Så nu måste jag dra!

Ha en fin lördagskväll alla! ♥


Färgar håret...

Hej!

Nu sitter jag med hårfärg i håret så passar på att blogga lite under tiden;) Har vart ute och gått i tre timmar (!) idag och vart på trafikskolan. Efter det blev det övningskörning, gaahhh va jag hatar att parkera! Det funkar inte bra för mig :(

Nu är väl alla vänner i Linköping på RixFm festivalen. Orkade inte följa med kände jag för ska upp och jobba tidigt imon, lite surt men men... Ska bli kul att jobba på agilitytävlingen imon :)

Nej, nu måste jag skölja ur hårfärgen, hörs sen ♥


Photoshoot 17/8

Ett par bilder från photoshooten 17 augusti. Fotograf: sarabrehmer , modell: Jag





Fullspeckad dag

Ciao!

Jag kom just hem från körskolan men hittade inte gubben jag letade efter så ska åka dit om en stund igen;) Efter det blir det övningskörning och sedan agility träning med min hund Freja. Det gäller att ligga i nu för satsar på tävling snart ;) Sedan ska jag hinna färga håret idag så det är fullt upp, men lika härligt det :)

Ha det bra så hörs vi senare! ♥

 Jag och Freja


19 augusti 2010

Heej:)

Nu har jag startat en ny blogg och lämnat den gamla bakom mig. Dags för en nystart kände jag;)

Rebecka Strand heter jag och är född 1992. Jag pluggar på komvux och på fritiden sysselsätter jag mig med mycket vänner, hundsport, mode och smink. I min blogg kommer du att få läsa mycket blandat, allt ifrån min vardag till sminktips, hoppas du kommer gilla den! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0